Rezerva Conacul Lu' Bebe pentru un eveniment important din viata ta.

Rezerva Eveniment

Evenimente Speciale

Locul cel mai potrivit pentru evenimentele plăcute din viața dumneavoastră. Conacul Lu’ Bebe! Vă așteptăm din timp pentru rezervări și vă asigurăm de o organizare de excepție! Suntem deschiși propunerilor și sugestiilor dumneavoastră și ne străduim în fiecare zi să vă satisfacem cerințele prin echipa conacului!

Service Complet

Evenimentele deosebite de neuitat din viața dumneavoastră, nunți, botezuri, cununii, zile onomastice și de naștere, vor beneficia de aceeași organizare de excepție pe gustul dumneavoastră, doar la noi.

Convingeți-vă oferindu-ne încrederea dumneavoastră! Service-ul nostru va fi garantat pentru cele mai rafinate gusturi, toate sugestiile sunt binevenite!

Petreceri si Mese Festive

Orice eveniment ai vrea să celebrezi, suntem aici să îți facem ziua specială și cu adevărat memorabilă. Conacul Lu’ Bebe vă așteaptă cu un personal de excepție, care este pregătit pentru a te face să te simți bine într-un mediu ambiental plăcut, fie pe terasa restaurantului, fie în incinta acestuia. Pentru petrecerile în aer liber și nu numai, am instalat recent un proțap pentru gusturi culinare unice.

Pentru a face o rezervare, va rugam sa sunati la numarul (0787) 209 665 intre orele 10:00 am – 22:00 pm de Luni pana Duminica.

Serile Romanesti

Asa cum v-am obisnuit, de Vineri pana Duminica, va asteptam cu muzica live alaturi de cunoscuti interpreti de muzica populara si de petrecere, intre orele 17:00 – 24:00. Pentru rezervari va rugam sunti la (0787) 209 665.