Rezervari

Rezerva

Eveniment

Rezerva Conacul Lu' Bebe pentru un eveniment important din viata ta.

Evenimente

Speciale

Locul cel mai potrivit pentru evenimentele plăcute din viața dumneavoastră. Conacul Lu’ Bebe! Vă așteptăm din timp pentru rezervări și vă asigurăm de o organizare de excepție! Suntem deschiși propunerilor și sugestiilor dumneavoastră și ne străduim în fiecare zi să vă satisfacem cerințele prin echipa conacului!

Rezervari la (0742) 215 732

 

Service

Complet

Evenimentele deosebite de neuitat din viața dumneavoastră, nunți, botezuri, cununii, zile onomastice și de naștere, vor beneficia de aceeași organizare de excepție pe gustul dumneavoastră, doar la noi. Convingeți-vă oferindu-ne încrederea dumneavoastră! Service-ul nostru va fi garantat pentru cele mai rafinate gusturi, toate sugestiile sunt binevenite!

Rezervari la (0742) 215 732

Petreceri si Mese Festive

Orice eveniment ai vrea să celebrezi, suntem aici să îți facem ziua specială și cu adevărat memorabilă. Conacul Lu’ Bebe vă așteaptă cu un personal de excepție, care este pregătit pentru a te face să te simți bine într-un mediu ambiental plăcut, fie pe terasa restaurantului, fie în incinta acestuia. Pentru petrecerile în aer liber și nu numai, am instalat recent un proțap pentru gusturi culinare unice.

Rezerva un eveniment!

Pentru a face o reservare, va rugam sa sunati la numarul (0742) 215 732 intre orele 10:00 am – 18:00 pm de Luni pana Vineri.

 

SERILE ROMÂNEȘTI

Datorită interesului manifestat de dumneavoastră, clientii noștri fideli și nu numai, “SERILE ROMÂNEȘTI” de joi vor deveni tradiție în programul restaurantului. Vă așteptăm cu drag în fiecare joi între orele 18:00 pm – 3:00, alături de formația ACCORD, dar și de alți invitați speciali, să petrecem românește.
Pentru rezervari, va rugam sa sunati la (0742) 215 732.